Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da  hayal kırıklığının adı:  Edwin Gyasi 

Samsunspor

Yılport Samsunspor'un büyük beklentilerle renklerine kattığı Hollandalı futbolcu, yabancı transferleri arasında en fazla hayal kırıklığına sebep olan isimlerin başında yer aldı. Ligde ve kupada şu ana kadar 5 maçta forma giyen 29 yaşındaki yıldız oyuncunun fizik olarak hala istenen seviyeye gelememesi kafaları karıştırıyor. 

Samsunspor Haber -  Edwin Gyasi... Yılport Samsunspor'un büyük beklentilerle renklerine kattığı Hollandalı futbolcu, yabancı transferler arasında en fazla hayal kırıklığına sebep olan isimlerin başında yer aldı. Ligde ve kupada şu ana kadar toplamda 5 maçta forma giyen 29 yaşındaki yıldız oyuncunun fizik olarak hala istenen seviyeye gelememesi dikkat çekiyor. Ligde yalnızca 235 dakika süre alabilen Gyasi, forma giydiği maçlarda güven vermeyen bir performans sergileyerek spor otoriteleri ve taraftarlar tarafından beğenilmedi.

SADECE BİR GOL ATABİLDİ 

İstanbulspor maçıyla ilk kez kırmızı beyazlı formayı giyen Hollandalı oyuncu, sonrasında Eskişehirspor, Ankara Keçiörengücü ve Adana Demirspor maçlarında forma şansını yakaladı. 4 lig ve 1 de kupa da oynanan Muğlaspor karşılaşmalarında teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından şans verilen Edwin Gyasi, yer aldığı maçlarda bekleneni veremedi. Hollandalı, bu süreçte sadece A.Keçireörengücü karşısında 1 gol atabildi. Camianın kendinden büyük işler yapması beklenen Edwin Gyasi'nin ne zaman beklenen seviyeye ulaşacağı ise tam bir bilinmezlik. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.