Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da Hasan Kılıç çıkmazı! TAKIMDAN AYRILIYOR MU?

Samsunspor

Samsunspor'da gündem Hasan Kılıç'ın son dönemdeki kötü performansı. A.Demirspor'dan büyük umutlarla transfer edilen ancak 17 haftalık performansı beğenilmeyen yıldız oyuncu hakkındaki ayrılık iddiaları zirve yaptı. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da herkes Hasan Kılıç'taki değişimi konuşuyor. A.Demirspor'dan büyük umutlarla transfer edilen ancak 17 haftalık performansı beğenilmeyen yıldız oyuncu hakkındaki ayrılık iddiaları Boluspor maçııyla zirve yaptı. Kırmızı beyazlı oyuncunun, performansını beğenmeyen taraftarların 'Hasan neden oynamıyorsun' eleştirisine büyük tepki gösterdiği iddia edilen Hasan, 'İki hafta sonra gidiyorum' diyerek yanıt vermesi tribünlerde büyük şoka neden oldu. 

TALEP GELİRSE KONUŞURUZ 

Konuyla ilgili Samsunhaber.com Spür Müdürü Özgür Kalanbak'ın Genel Kaptan Cenk İşler yaptığı görüşmede; oyuncunun şu ana kadar takımdan ayrılma durumunun söz konusu olmadığını üstelik kendilerine bu yönde gelen bir talebin olmadığını söyleyen Genel Kaptan Cenk İşler, "Her dakika oyuncularımızla birlikteyiz. OImayan bir şey üzerinden konuşmak doğru olmaz. Oyuncumuzdan böyle bir talep gelirse oturur konuşuruz. Kararı kamuoyuyla paylaşırız" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.