Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da gündem transfer! Altıparmak'tan olmazsa olmaz 2 transfer talebi 

Samsunspor

Erciyes'te ilk etap hazırlık kampını Kayserispor maçıyla tamamlayan kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Mehmet Altıparmak, yönetimden forvet ve stoper bölgesine direkt oynayabilecek isimler alınmasını istedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da gündem transfer. Erciyes'te ilk etap hazırlık kampını Kayserispor maçıyla tamamlayan kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Mehmet Altıparmak, yönetimden forvet ve stoper bölgesine direkt oynayabilecek isimler alınmasını istedi. Altıparmak, "Şu an tabii ki takviyeler olacak. 3-4 tane daha oyuncu transferimiz olacak. Özellikle forvet ve stoper bölgesine istediğimiz oyuncular var" dedi. 

SAĞ BEK ALINDI 

'Sağ bek olan bir futbolcu ile anlaşıldı' diyerek sözlerine devam eden deneyimli teknik adam, "İnşallah o da aramıza katılacak. Takıma 4 oyuncu daha almayı düşünüyoruz. Tomane aramıza yeni katıldı. Diğer oyuncularımız zaten yavaş yavaş performansını yükseltiyor. Şu anda iyi bir kadromuz var. Daha da iyi olacak. Lige kadar eksikliklerimizi de gidereceğiz . İnşallah ligin başlangıcından itibaren hazır bir Samsunspor’u sahada göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.