Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da Gönderilecek Yabancı Oyuncular Netlik Kazandı... Satış Listesinde  Kimler Var ? 

Samsunspor

Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, takımdan ayrılacak yabancı oyuncuların isimlerini net olarak açıkladı. Diomande, Sheldon Bateau, Çinari, Savicevic, Bah gibi oyuncular satış listesine konuldu.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da takımdan gönderilecek yabancı oyuncular belli oldu. Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, ayrılacak oyuncular ve transfer görüşmeleriyle alakalı bilgi verdi. Batu Kaplan, "Takımdan gidecek oyuncular belli. Diomande, Sheldon Bateau, Çinari, Savicevic, Bah gibi oyuncular satış listesine konuldu. Kendilerine takım bulmalarını bekliyoruz. Yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.

TOMANE DE SON DURUM

Kırmızı beyazlı ekibin Futbol Gelişim Direk   Batu Kaplan, "Stoper konusunda bir arayışımız yok. Diomande bundan sonraki süreçte takımdan ayrı çalışmalarına devam edecek. Tomane gitmek istiyorsa ya da menajeri teklif getiriyorsa, önünü açarız. Kulüp olarak biz bu işten kar etmezsek, gitmesini istemiyoruz. Tomane ile herhangi bir problemimiz yok" diye konuştu.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

"Yabancı oyuncu konusunda 21 yaş altı kontenjanından genç yabancı almayacağız" diye Batu Kaplan, kendilerinden takım bulması istenen futbolcular; Diomande, Sheldon Bateau, Melih ve Semih Altıkulaç, Savicevic, Amir Arli, Çinari, Furkan Fehmi Güneş, Ensar Arslan ve Bah'ın transferi için görüşmelerin sürdüğünün altını çizdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.