Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da gönderilecek oyuncular belli oldu! Sağlam listeyi Aztopal'a verdi

Samsunspor

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve ekibinin büyük bir titizlikle yürüttüğü çalışmalar sonucunda takımdan gönderilecek oyuncuların isimleri belli oldu. yönetime verildi. Genel Menajer Mustafa Aztopal'ın seneye kadroda düşünülmeyen isimlerle önümüzdeki hafta içinde görüşmelere başlayacağı gelen bilgiler arasında. 

Samsunspor Haber - TFF Birinci Lig'de şampiyonluk için yarışacak Yılport Samsunspor'da takımdan gönderilecek oyuncuların isimleri belli oldu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve ekibinin büyük bir titizlikle yürüttüğü çalışmalar sonucunda takımdan gönderilecek oyuncuların isimleri belli oldu. yönetime verildi. Genel Menajer Mustafa Aztopal'ın seneye kadroda düşünülmeyen isimlerle önümüzdeki hafta içinde görüşmelere başlayacağı gelen bilgiler arasında. 

İSİMLER AZTOPAL'DA 

Kadrodan en fazla 6-7 oyuncuyla yollarını ayırması beklenen kırmızı beyazlı ekipte, bu oyuncuların kimler olduğu sır gibi saklanıyor. Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal'ın Pazartesi gününden itibaren bu isimlerle temasa geçerek alınan kararı kendilerine tebliğ etmesi büyük ihtimal olarak görülüyor. Kırmızı beyazlı ekibin, yeni sezon ilk etap hazırlıklarını yapacağı Bolu Gerede kampına iç transferi tamamlamış olarak gitmeyi hedeflediği öğrenildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.