Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da futbolculara nasıl bir ceza uygulanacak? Gözler yönetime çevrildi 

Samsunspor

Yapacağı ilk toplantıda futbolcularla ilgili nasıl bir cezai işlemin uygulanacağı büyük bir merak konusu olurken; Başkan Yıldırım twitter'dan yine futbolculara tepkisini dile getirmeye devam etti. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor A.Ş'nin ortağı Yüksel Yıldırım'ın Amed Sportif Faaliyetler beraberliği sonrasında twitter'dan yaptığı 'Ceza neyse Yönetim Kurulu tarafından verilecektir' açıklaması sonrasında gözler yönetim kuruluna çevrildi. Yapacağı ilk toplantıda futbolcularla ilgili nasıl bir cezai işlemin uygulanacağı büyük bir merak konusu olurken; Başkan Yıldırım twitter'dan yine futbolculara tepkisini dile getirmeye devam etti. 

CEZA VERİLECEĞİNİ YILDIRIM DUYURMUŞTU 

Amed Sportif Faaliyetleri maçının hemen ardından yaptığı, "Burada tek suçsuz taraftardır. Taraftar elinden gelen her şeyi yapıyor. Tüm Samsunspor taraftarına buradan verdikleri destekler için teşekkür ediyorum. Sizleri üzdüğümüz içinde sizlerden özür diliyoruz. Bunu bende haketmedim. Ceza neyse Yönetim Kurulu tarafından verilecektir" açıklaması camiayı büyük bir sessizliğe süreklemiş ve herkesin gözü kulağı yönetim kurulundan yapılacak açıklamaya çevrilmesine neden oldu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.