Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da Furkan şoku

Samsunspor

Samsunspor'un başarılı kalecisi Furkan Köse, dün akşam yapılan antrenmanda sakatlandı. Kırmızı beyazlı ekibin file bekçisinin Erzurum maçında oynayıp oynamayacağı bugün yapılacak kontrollerinden sonra netlik kazanacak.

Samsunspor Haber - Pazar akşamı Rize'de Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak Samsunspor'da dün akşam yapılan antrenmanda kaleci Furkan Köse sakatlandı. Sağ diz kapağından sakatlanan başarılı kaleciye ilk müdahalesi yapıldıktan sonra istirahate çekildi. Bugün MR'ı çekilecek kırmızı beyazlı oyuncunun Erzurum maçında oynayıp oynamayacağı belli olacak. Bu gelişmenin ardından teknik direktör Alpay Özalan, Yunan kaleci Sifakis'e 'hazır ol emri' verdi.


MORALLER BOZULDU


Kulüp sağlık ekibi kırmızı beyazlı oyuncunun, Pazar günü oynayabilecek duruma getirmek için yoğun bir mesai harcarken bugün çekilecek MR'ın sonucu beklenmeye başlandı. Furkan Köse'nin zorlu Erzurumspor karşılaşması öncesinde yaşadığı şanssız sakatlık camiada moralleri bozdu. Kırmızı beyazlı ekibin kalecisi Furkan Köse'nin de yaşadığı bu talihsiz olay sonrasında büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi.


Haber: Özgür KALANBAK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.