Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da Fuat Çapa dönemi 

Samsunspor

"Kulübümüz teknik direktör sayın Fuat Çapa ile 2021-2022 futbol sezonunun sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Teknik direktörümüz Fuat Çapa, yönetim kurulu üyemiz Veysel Bilen ve Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal bugün 18,30 uçağıyla İstanbul'danh Samsun'a gelecektir" 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un yeni teknik direktörü Fuat Çapa oldu. Kırmızı beyazlı kulübün resmi facebook sayfasından Başkan Yüksel Yıldırım ile imza fotoğrafının paylaşımı yapılan Çapa'nın yarın Samsun'da olacağı takımla birlikte ilk antrenmanına katılacağı öğrenildi. Samsunspor'dan yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi; 

İLK İDMANINA ÇIKACAK 

"Kulübümüz teknik direktör sayın Fuat Çapa ile 2021-2022 futbol sezonunun sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Teknik direktörümüz Fuat Çapa, yönetim kurulu üyemiz Veysel Bilen ve Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal bugün 18,30 uçağıyla İstanbul'danh Samsun'a gelecektir. Yarın (Perşembe) saat 11.30 da Nuri Asan Tesisleri'nde tanışma toplantısı gerçekleştirilecek ve teknik direktörümüz basın mensuplarının sorularını yanıtlayacaktır" denildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.