Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da Ertuğrul Sağlam Sesleri!

Samsunspor

Samsunspor'da gündem Taner Taşkın. Taner Taşkın gidecek mi kalacak mı tartışmaları devam ederken Samsunspor'un eski futbolcusu başarılı teknik adam Ertuğrul Sağlam ile görüşmelere başlandığı iddia edildi.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Samsunspor'da gündem teknik direktör Taner Taşkın. Devre arasında iddialı transferler yapan ve ligde ikinci yarının ilk maçı olan Amedspor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Samsunspor sahadan 3-2'lik skorla mağlup ayrıldı.

Amedspor yenilgisinin ardından taraftarın istifaya davet ettiği Taner Taşkın yaptığı açıklamada, "Buraya ben İsmail Uyanık’ın bir telefonuyla geldim. Yine onun küçük bir imasıyla da ayrılabilirim. Birilerinin söylemesiyle ben istifa etmiyorum. Eğer başkandan böyle bir talep gelirse seve seve kabul ederim" ifadelerini kullanmıştı.

Taner Taşkın gidecek mi kalacak mı tartışmaları devam ederken gündemdeki isim Samsunspor'un eski futbolcusu başarılı teknik adam Ertuğrul Sağlam. Yönetimin Ertuğrul Sağlam'ı Samsunspor'un teknik direktörü olması konusunda ikna çalışmalarını sürdürdüğü iddia edildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.