Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da Dia Saba sesleri! Ligin ilk devresinde Sivasspor forması giyen Dia Saba ile ilk görüşme gerçekleşti.

Samsunspor

Süper Lig’e iddialı bir kadroya start vermek isteyen Samsunspor’da Başkan Yüksel Yıldırım, sezonun ilk devresinde Sivasspor forması giyen Dia Saba ile facetime üzerinde görüşme yaptı.

Samsunspor Haber - 11 yıl sonra yükseldiği Süper Lig’de iddialı bir kadroyla mücadele etmek isteyen Samsunspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Başkan Yüksel Yıldırım ile Teknik Direktör Hüseyin Erdoğan, transfer konusunu masaya yatırmak için dün bir araya gelirken, dikkat çekecek bir isim üzerinden çalışmalar tüm hızıyla devam etti. 

FACE TİME ÜZERİNDEN GÖRÜŞTÜLER 

Sezonun ilk devresinde Sivasspor forması giyen ve ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni toplayan Dia Saba ile ilk görüşme gerçekleşti. Başkan Yüksel Yıldırım’ın facetime üzerinden bizzat görüşme yaptığı İsrailli futbolcunun talepleri dinlendi. Henüz anlaşma noktasında bir durum söz konusu olmazken, tarafların ilerleyen günlerde yeniden temas kurması bekleniyor. 

DEVRE ARASI MACCAİ HAİFA'YA TRANSFER OLDU 

Sezon başında Al-Nasr’dan Sivasspor’a transfer olan 30 yaşındaki futbolcu, Süper Lig’de 13 maçta kaydettiği 5 gol ve 4 asistle dikkatleri üzerine çekti. Çocuklarının yaşadığı okul sorunu nedeniyle Sivasspor’dan ayrılan başarılı futbolcu, devre arasında Maccabi Haifa’nın yolunu tuttu. Saba’nın İsrail ekibiyle 2026 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Ajansspor

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.