Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da devre arası hareketli geçecek

Samsunspor

Yılport Samsunspor Sportif Direktör Yardımcısı Ercan Koloğlu, devre arasında yapılması muhtemel transferler noktasında teknik ekiple koordineli olarak çalışmalarını yürüttüklerini söyledi.

Yılport Samsunspor Sportif Direktör Yardımcısı Ercan Koloğlu, devre arasında yapılması muhtemel transferler noktasında teknik ekiple koordineli olarak çalışmalırını yürüttüklerini söyledi. Bazı isimler üzerinde yoğunlaştıklarını ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktör Yardımcısı Koloğlu, "Birkaç takviye yapacağız. Bu konuda isimleri masaya yatırdık. Hocamızın da onayını aldıktan sonra devre arasında düğmeye basacağız” diye konuştu

YENİDEN KAZANMAK GÜZEL 

Yılport Samsunspor'un efsane kaptanı Ercan Koloğlu, bu ligin gerçeklerine uygun oynadıklarını diğer takımların Samsunspor ile oynarken ekstra motivasyonlu bir şekilde sahaya çıktığını söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktör Yardımcısı Koloğlu, "İki hafta aradan sonra yeniden galip gelmek güzel. İlk yarıda kalan tüm maçları kazanıp devreye lider girmeyi istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz de var. Taraftarlarımızdan takımlarını sabırla desteklemelerini istiyoruz” dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.