Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da büyük revizyon 

Samsunspor

İlk üç haftalık periyotta takım kalitesinden uzak aynı oranda şok saha sonuçları nedeniyle zirveden koptu kopacak olan Samsunspor'da teknik direktör Taner Taşkın, Eyüpspor karşılaşmasına çok farklı bir on bir ile çıkmanın hesaplarını yapıyor. 

Samsunspor Haber - Samsunspor direktörü Taner Taşkın, Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Eyüpspor karşılaşmasında kadroda revizyona gidecek. İlk üç haftalık periyotta takım kalitesinden uzak bir görüntü sergileyen bunun yanı sıra kaybedilen şok puanlarla zirveden koptu kopacak olan Samsunspor'da teknik direktör Taner Taşkın, Eyüpspor karşılaşmasına çok farklı bir onbir ile çıkmanın hesaplarını yapıyor. 

OYNAMAYANLARA ŞANS VERECEK

Bugüne kadar takımda forma şansı bulamayan Oğuz Gürbulak, Erkam Reşmen gibi isimlerin bu maçta sahada olacağı öğrenilirken; son oynanan Sancaktepe Belediyespor karşılaşmasında 18'e dahi giremeyen Çağrı Ortakaya ile birlikte Ramazan Çevik'in de yine İstanbul deplasmanında formayı giyeceği öne sürüldü. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşkın'ın da hafta başından bu yana yapılan çalışmalarda forma giyemeyen oyunculara yakın ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.