Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da bomba iddia... ROTA LALECİ'YE ÇEVRİLDİ 

Samsunspor

Çağdaş Atan ile anlaşamayan kırmızı beyazlı ekibin, Menemenspor eski teknik direktörü Cenk Laleci ile görüşmelere başladığı iddia edildi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da teknik direktör arayışları yeniden start aldı. Daha önce prensipte anlaşmaya vardığı bilinen Çağdaş Atan'dan görüş ayrılıkları nedeniyle vazgeçen kırmızı beyazlı ekipte rota Menesenspor'un eski teknik direktörü Cenk Laleci'ye çevrildi. İddiaya göre Samsunspor yönetimi genç teknik adam ile İstanbul'da bir araya geldi. Yapılan ilk görüşmede tarafların anlaşmaya yakın oduğu öğrenildi. Kırmızı beyazlı ekibin, en geç bir hafta içinde yeni teknik direktörünü belirleyip yeni sezon hazırlıklarına başlamak istediği; çalışmalarında bu yönde yoğun olarak devam ettiği belirtildi. 

CENK LALECİ KİMDİR ? 

Futbola Menemenspor'da başlayıp takım kaptanlığı yapan Cenk Laleci kariyerini tamamladıktan sonra önce sportif direktör olarak sarı-lacivertlilerde görev yaptı. Ardından teknik direktörlük görevine getirilen Laleci 2 dönem Menemenspor'da teknik adam olarak sahaya çıktı. Laleci, bu sezon 16 maça çıkıp 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgi aldı.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.