Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da bir forma iki aday 

Samsunspor

Geçen hafta Başkent'te oynanan Ankara Demirspor karşılaşmasında sakatlanarak oyunu yarıda bırakan Samet Asatekin'in yokluğunda ilk 11'e iki ciddi aday var.

Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta şampiyonluğe koşan Yılport Samsunspor'da Pazar günü oynanacak zorlu İnegölspor maçında teknik direktör İsmet Taşdemir, sol kanatta zorunlu bir değişime gidecet. Geçen hafta Başkent'te oynanan Ankara Demirspor karşılaşmasında sakatlanarak oyunu yarıda bırakan Samet Asatekin'in yokluğunda ilk 11'e iki ciddi aday var. Devre arasında Zonguldak'tan büyük umutlarla transfer edilen Onur Eriş ile Bahattin Köse arasında bir tercih yapacak. 

ONUR MU BAHATTİN Mİ?

İki oyuncunun da hafta başından itibaren yapılan antrenmanlarda teknik ekibin gözüne girebilmek için yoğun bir çaba sarfettiği görüldü.Bahattin Köse ligde geçen sürede 22 maçta görev alıp 8 gol atarken; devre arasında Zonguldak Kömürspor'dan transfer edilen Onur Eriş ise 3 maçta forma şansı bulmuş ve 1 de gol kaydetmişti. Pazar günü İnegölspor karşılaşmasında hangi oyuncunun Samet Asatekin'in yerine görev alacağı ise şimdiden büyük merak konusu oldu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.