Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da Bal-Kes hazırlıkları pür neşe sürüyor... Yüzler Gülüyor

Samsunspor

Cumartesi günü oynanacak Balıkesirspor maçı hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlı ekipte yüzler gülüyor. Bugün yapılan antrenmana teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ında dahil olması çalışmaya ayrı bir renk kattı. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da işler yolunda gidiyor. Cumartesi günü sahasında Balıkesirspor'u konuk edecek kırmızı beyazlı ekipte, futbolcuların antrenmanlardaki yüksek performansı teknik ekibin yüzünü güldürüyor. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenman pas çalışması ile ısınma, 5’e 2 top kapma, orta, şut, kenar atak ve sonuçlandırma çalışmasının ardından son buldu.

MORALLER YERİNDE 

Kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın oyuncularıyla beraber çalışmalara katılması ise antrenmanı ayrı bir neşelendirdi. 5'e 2 top kapma çalışmasında Djedje ile Sağlam arasında yaşananlar takımın yüzünü güldürdü. Yılport Samsunspor, Balıkesirspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı son çalışmayla beraber tamamlayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak. Teknink direktör Ertuğrul Sağlam,  her şeyin yolunda gittiğini söyledi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.