Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da Aytaç Sulu yeniden ilk 11'de

Samsunspor

Cenk Kaplan'ın sarı kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyeceği Bayrampaşa maçında teknik direktör İsmet Taşdemir, tecrübeli stopere şans verecek.

Yılport Samsunspor'da Aytaç Sulu uzun aradan sonra yeniden ilk 11'e dönüyor. Cenk Kaplan'ın sarı kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyeceği Bayrampaşa maçında teknik direktör İsmet Taşdemir, tecrübeli stopere şans verecek. Kırmızı beyazlı oyuncunun hafta başından itibaren yapılan çalışmalarda son derece hırslı ve istekli bir görüntü ortaya koydu.Yılport Samsunspor'un Pazar günü oynayacağı zorlu Bayrampaşa maçında stoperde Aytaç ve Nuri ikilisi yan yana oynayacaklar. 

8 FİNAL MAÇI 

Öte yandan kart cezasını dolduran Okan Dernek'in de Pazar günü oynanacak Bayrampaşa müsabakasında ilk 11'de ki yerini alması bekleniyor. 8 final maçı oynayacaklarını ve her puanın altın değerinde olduğu bir döneme girdiklerini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Son ana kadar şampiyonluk hedefimizi zorlayacağız. Ben takımıma güveniyorum. Uzun ve yorucu bu maratonu Yılport Samsunspor, ilk sırada tamamlayacaktır" şeklinde konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.