Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da Adem Yazıcı sesleri

Samsunspor

Mevcut Başkan Erkurt Tutu, eğer yarın ki kongrede yine başkan olmayacağı yönünde kararını tekrarlarsa yönetim kurulu kendi içinden Adem Yazıcı'yı başkan adayı olarak Divan Kurulu'na sunmayı planlıyor. Samsunspor'un yeni oluşacak listesinde Kaya Aşçı ile birlikte bir kaç yeni yüzün yer alacağı da iddia edildi.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da başkan kim olacak ? Bir süredir gündemi yoğun bir şekilde meşgul eden kırmızı beyazlı ekibin kongresine artık sayılı saatler kaldı. Erkurt Tutu ısrarla yeni yönetimde olmayacağını söylerken; son dakika kongrede bir başkan adayı bulunumaz ise mevcut yönetimin kendi içinden bir başkan çıkaracağı kulislerde dolaşıyor.

KAYA AŞÇI DA YÖNETİMDE

Mevcut Başkan Erkurt Tutu, eğer yarın ki kongrede yine başkan olmayacağı yönünde kararını tekrarlarsa yönetim kurulu kendi içinden Adem Yazıcı'yı başkan adayı olarak Divan Kurulu'na sunmayı planlıyor. Samsunspor'un yeni oluşacak listesinde de sürpriz isimlerin olduğu iddia edildi. İstanbul'da yaşayan Bafralı iş adamı Kaya Aşçı ile birlikte bir kaç ismin daha kırmızı beyalı ekibin yönetim listesinde yer alacağı da iddia edildi.

TARAFTARIN YAZICI SEVİNCİ

Samsunspor'da Adem Yazıcı'nın başkanlık konusunda isminin geçmesi kırmızı beyazlı taraftarlar arasında büyük sevinçle karşılandı. Kırmızı beyazlı taraftarlar, kongre sürecinin en iyi şekilde atlatılarak ikinci devreye yüksek moral motivasyonla girilmesini istiyor. Kırmızı beyazlı taraftarlar, yarın yapılacak kongrede seçilecek yeni yönetime tam destek olacaklarını ifade ettiler.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.