Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da Abdülkadir tamam gibi

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin Balıkesirspor Baltok'tan renklerine katmak için yoğun çaba sarfettiği Abdülkadir Özgen'de sona yaklaşıldı. Arada ufak pürüzlerin kaldığı ve bu transferin en geç Pazartesi bitirilmesi hedefleniyor. 

Yılport Samsunspor, Balıkesir Baltok'un forveti Abdülkadir Özgen ile büyük ölçüde anlaştı. Arada çok ufak pürüzlerin kaldığı öğrenilirken tecrübeli forvetin, sorunların tam olarak çözümlenmesinin ardından kırmızı beyazlı ekibin Antalya kampına katılacağı açıklandı. Balıkesir Baltok ile sözleşmesini tek taraflı fesih eden başarılı forvetin de Yılport Samsunspor'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. 

TECRÜBELİ BİR İSİM 

Kırmızı beyazlı ekibin almakta ısrarcı olduğu Abdülkadir Özgen, bu sezon Balıkesirspor Baltok formasıyla 14 resmi müsabakanın 12'sinde ilk 11 de forma şansı buldu. bin 65 dakika sahada kalabilen tecrübeli futbolcu, rakip filelere 2 gol atabildi. 32 yaşındaki tecrübeli forvetin, kendi kullandığı sosyal paylaşım sitelerinden Samsunspor'u takibine alması ise taraftarları bir hayli heyecanlandırdı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.