Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da Abdülkadir sesleri

Samsunspor

Erbaaspor’dan kaleci Nurullah Sağlam, Hatayspor’dan Yılmaz Özeren ve Zonguldak Kömürspor’dan Onur Eriş olmak üzere 3 oyuncuyu renklerine katan kırmızı beyazlı ekipte, rota Balıkesir Baltok forması giyen golcü Abdülkadir Özgen’e çevrildi.

Yılport Samsunspor’da devre arası transfer dönemi hareketli geçiyor. Şu ana kadar Erbaaspor’dan kaleci Nurullah Sağlam, Hatayspor’dan Yılmaz Özeren ve Zonguldak Kömürspor’dan Onur Eriş olmak üzere 3 oyuncuyu renklerine katan kırmızı beyazlı ekipte, rota Balıkesir Baltok forması giyen golcü Abdülkadir Özgen’e çevrildi. Yılport Samsunspor ile temaslarının devam ettiği bilinen tecrübeli golcünün transferinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. 

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR 

Yılport Samsunspor’a sıcak baktığı ifade edilen Balıkesirspor Baltok’lu oyuncu, bu sezon takımında 14 maçta forma giydi. Bunların 12’sinde ilk 11’de sahaya çıkan tecrübeli forvet, rakip filelere 2 gol bıraktı. Kulübüyle yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle takımdan ayrılması gündemde olan Abdülkadir Özgen’in sosyal medya hesabından Yılport Samsunsporlu taraftarlarla yaptığı karşılıklı sohbetler ise transfer görüşmelerinin doğruluğu niteliğinde. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.