Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da  3 oyuncu sınırda 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekipte Kevin Boli, Brice Dja Djedje ve İlyas Kubilay Yavuz kart sınırında yer alıyor. 3 oyuncu yarın kart görmeleri durumunda, ligin 31. haftasında Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan Bursaspor maçında cezalı duruma düşecekler. 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor'da, bugün oynanacak Menemenspor karşılaşması öncesinde  Kevin Boli, Brice Dja Djedje ve İlyas Kubilay Yavuz kart sınırında yer alıyor. 3 oyuncu yarın kart görmeleri durumunda, ligin 31. haftasında Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan Bursaspor maçında cezalı duruma düşecekler.  Giresunspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 2 maç ceza alan Kerem Can Akyüz ile Tuzlaspor mücadelesinde kırmızı kart gören Savicevic'in yarın ilk onbirdeki yerini almaları bekleniyor. 

CEZALILAR DÖNDÜ 

Balıkesirspor karşılaşmasında cezalı olan ikili, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın en çok güvendiği isimler arasında yer alıyor. Bal-kes maçında, Savicevic'in yerine orta sahada Oğuz Gürbulak, Kerem Can'ın yerine ise Mücahit Albayrak görev yapmıştı. Öte yandan Giresunspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 2 maç ceza alan İlyas Kubilay Yavuz'da yarın görev verilmesi halinde forma giyebilecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.