Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da 2021 planlamaları başladı... Kim gidiyor, kim kalıyor ? 

Samsunspor

Yılport Samsunspor'da 2021 planlamaları başladı. Öncelik; devre arasında hangi oyuncularla yolların ayrılacağı. Sonrasında sezon sonu sözleşmesi bitecek bazı oyuncular ve kiralık isimler için kararlar verilcek. Bu isimlerin sezonun kalanında gösterecekleri performanslar da etkili olacak.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da 2021 planlamaları başladı. Öncelik devre arasında hangi oyuncularla yolların ayrılacağı. Sonrasında sezon sonu sözleşmesi bitecek bazı oyuncular ve kiralık isimler için kararlar verilcek, sezonun kalanında gösterecekleri performanslar da etkili olacak. Bazı isimler içinse karar verildi. Takımdan ayrılacak ve kiralık verilmesi planlanan oyuncuları teknik direktör Ertuğrul Sağlam raporlayarak Başkan Yüksel Yıldırım'a sunacağı öğrenildi.

NEŞTER VURULUYOR 

Bu isimler arasında sezon başı büyük umutlar ile transfer edilen ancak beklenen verim alınamayan oyuncuların yer aldığı bazı oyuncuların ise de kendilerini daha iyi geliştirmek adına kiralık olarak başka takımlara verileceği iddia edildi. Öte yandan Başkan Yüksel Yıldırım'ın hasta yatağında yapılacak transferler için sürekli Genel Menajer Mustafa Aztopal ile görüştüğü ve en iyi oyuncuların Samsunspor'a getirilmesi yönünde talimatlar verdiği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.