Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da 2 kadro dışı, 1 sakat 1 de cezalı yabancı futbolcu bulunuyor... ELDE KALDI 3 YABANCI 

Samsunspor

Samsunspor'da hafta sonu oynanacak zorlu ve bir o kadar kritik Pendikspor karşılaşmasında 4 yabancı futbolcusu çeşitli nedenlerden dolayı kadroda olmayacak. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da hafta sonu oynanacak zorlu ve bir o kadar kritik Pendikspor karşılaşmasında 4 yabancı futbolcusu çeşitli nedenlerden dolayı kadroda olmayacak. Altınordu deplasmanında gördüğü kırmızı kart sonrası 3 maç ceza alan Tanque ve Muş ile Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan maçta sakatlanan Morkye Fofana'ya Boluspor karşılaşması sonrasında Novikovas ve Fernando Boldrin'de eklendi.  İki oyuncu teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun raporu üzerine süresiz kadro dışı bırakıldı. 

BÜYÜK DEZAVANTAJ 

Son iki haftada 4 önemli yabancı futbolcusunu kaybeden kırmızı beyazlı ekipte elde 3 isim kaldı. Kaleci Szusimski ve kanat forvetler Harris ve Laura. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun Cumartesi günü oynanacak Pendikspor deplasmanında elindeki bu isimlerle oynamak zorunda kalması büyük dezavantaj olarak değerlendiriliyor. Samsunspor'un son haftalarda kaybettiği önemli puanlar sonrasında Pendikspor karşılaşmasının önemi iki kat daha artmış oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.