Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da 14 futbolcu serbest

Samsunspor

Borcu 50 milyon TL’yi aşan kırmızı beyazlı kulüpte futbolculara ödeme sıkıntısı hat safhaya ulaştı. Kırmızı beyazlı ekip, eğer futbolcularının 3 Ocak tarihine kadar hak edişlerini ödeyemez ise 14 futbolcunun bu tarih itibariyle serbest kalacak.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da maddi kriz kapıya dayandı. Borcu 50 milyon TL’yi aşan kırmızı beyazlı kulüpte futbolculara ödeme sıkıntısı hat safhaya ulaştı. Sezon başından bu yana paralarını alamayan futbolcular, bundan yaklaşık bir ay kadar önce toplu olarak kulübü Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet etmişti. Kırmızı beyazlı ekip, eğer futbolcularının 3 Ocak tarihine kadar hak edişlerini ödeyemez ise 14 futbolcunun bu tarih itibariyle serbest kalacak.

FUTBOLCULAR TRANSFER GÖRÜŞMELERİNE BAŞLIYOR

Bu akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında Başkan Erkurt Tutu ile birlikte mevcut yönetimin toplu istifası şehirde büyük bir tedirginlik yarattı. Yönetimin toplu istifasını sosyal medya üzerinden ve Samsunspor'un resmi internet sitesinden öğrenen kırmızı beyazlı oyuncuların, büyük bir bölümü şimdiden transfer görüşmelerine başladı bile. Divan Kurulu ise camiayı sakin olmaya davet ederken; önümüzdeki bir iki gün içinde kulübün menfaatleri doğrultusunda gelişmelerin yaşanması için çalışmalar yapılacağını söyledi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.