Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da 10 numaraya sürpriz isim 

Samsunspor

Sağ kanada Kayamba'yı transfer eden Samsunspor'da teknik direktör Fuat Çapa'nın 10 numara pozisyonuna takımın tecrübeli oyuncusu Yasin Öztekin'i hazırladığı öğrenildi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Fuat Çapa'nın yeni 10 numarası Yasin Öztürk oldu. Sezon başı ve devre arası transfer dönemlerinde bir türlü aradıkları 10 numara pozisyonuna oyuncu bulamayan kırmızı beyazlı ekipte tecnübeli teknik adam, çareyi mevcut oyuncu kadrosundan yeni bir 10 numara yaratmakta buldu. Son dakikada gerçekleşen Kayamba transferinin ardından tecrübeli teknik adam, eksik görülen 10 numara pozisyonuna takımın tecrübeli oyuncusu Yasin Öztekin'i hazırlıyor. 

POZİTİF GÖRÜNTÜ SERGİLEDİ 

Geçtiğimiz gün yapılan taktik provada sol da Fofana, sağ da Kayamba'yı deneyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Fuat Çapa'nın 10 numarada ise Yasin Öztekin'e şans verdi. Gayet pozitif bir görüntü sergileyen Yasin'in yarın akşam oynanacak Bursaspor karşılaşmasında sahaya on numara olarak çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada kırmızı beyazlılar, Bursaspor maçı hazırlıklarını bugün yaptıkları ter idmanıyla tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.