Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor coştu coşturdu 2-0

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, galibiyet serisini Başkent Akademi Futbol Kulübü karşısında da devam ettirdi. Yılport Samsunspor, rakibi karşısında galibiyete Gökhan Alsan'ın her iki yarıda attığı gollerle uzandı. (2-0)

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta Yılport Samsunspor, evinde Başkent Akademi Futbol Kulübü'nü her ikiyarıda Gökhan Alsan ile bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maça golle başlayan kırmızı beyazlılar, duran topta Gökhan Alsan'ın nefis golüyle 5.dakikada skor üstünlüğünü eline geçirdi. (1-0) Galibiyet golüyle beraber oyunda üstünlüğü de eline geçiren kırmızı beyazlılar, farkı artırmak için atak üstüne atak yapsada bir türlü 2. golü bulamadı. 

GÖKHAN ALSAN SAHNEDE İlk devre Gökhan Alsan'ın golüyle 1-0 önde kapayan kırmızı beyazlılar, ikinci yarıya da hızlı başladı. Taraftarlarının desteğiyle oyunda temposunu iyiden iyiye açan Yılport Samsunspor'da günün başarılı ismi Gökhan Alsan yine sahneye çıktı. Kanattan yapılan ortayı iyi takip eden tecrübeli oyuncu, attığı golle takımını rahatlattı. (2-0) Kalan dakikalarda pekte iç açıcı bir oyun sergileyemeyen kırmızı beyazlılar, sahadan 2-0 galip ayrıldı. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.