Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor, Bursaspor deplasmanında ağır bir mağlubiyet aldı! UTANÇ GECESİ 3-0 

Samsunspor

Yılport Samsunspor, Bursaspor karşısında tel tel döküldü. Rakibi karşısında son derece vasat bir oyun ortaya koyan kırmızı beyazlılar, Batuhan (2) ve Çağatay'ın gollerine engel olamayarak sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Bu arada ev sahibi takım son 30 dakikayı 10 kişi ile tamamladı.  

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi 14'ncü haftasında Yılport Samsunspor, deplasmanda Bursaspor ile karşılaşıyor. Kırmızı beyazlılar, rakibi karşısında oyuna çok kötü başladı. Gençlerden kurulu rakibi önünde istediği pozisyonları bulmakta zorlanan kırmızı beyazlılar, ilk bölümlerde Guido ile net bir fırsattan yararlanamadı. Sonrasında oyunda hakimiyeti eline geçiren Bursaspor, Batuhan'ın art arda bulduğu golerle devreyi 2-0 önde bitirdi. 

TEL TEL DÖKÜLDÜLER 

Karşılaşmanın ikinci devresine Burak Çalık, İlyas Kubilay ve Savicevic ile başlayan kırmızı beyazlılar, ofansif anlamda rakibine üstünlük kurmaya çalıştı. Ancak diri rakibi karşısında çok etkili olamayan Samsunspor, son dakikalarda Çağatay'ın golüne engel olamadı ve sahadan 3-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup oldu. Kırmızı beyazlı taraftarlar, sosyal medya üzerinden takımlarına ağır eleştirilerde bulunarak tepkilerini dile getirdiler. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.