Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor, Bursa engelini 4 golle geçti ... 

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, Bursaspor engelini 4 golle geçerken; ilk iki şansını son 3 maça taşıdı. Samsunspor'a galibiyeti getiren goller Yasin, Hamroun, Mathias ve Gökhan Alsan'dan geldi. Rakip takımın tek golü ise Onur'dan. 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor, 31.haftanın kapanış maçında Bursaspor ile karşı karşıya geliyor. 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maça kırmızı beyazlılar, golle başladı. Samsunspor ilk ciddi atağında Saviçevic'in akıl dolu pasını ustalıkla tamamlayan Yasin, attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden oyunun kontrolünü eilne geçiren kırmızı beyazlı ekipte, ilk devrenin son dakikasında Hamroun frikikten muhteşem bir gol daha attı ve Samsunspor soyunma odasına 2-0 önde girdi. 

İNANLAR HER ZAMAN KAZANIR 

Kırmızı beyazlılar, karşılaşmanın ikinci devresine ilk yarıda olduğu gibi hızlı başladı. Özellikle kanatlarda Yasin ve Hamroun'un etkili oyunlarıyla rakip Bursaspor kalesinde etkili olmaya başlayan kırmızı beyazlılar, baskın göründüğü anlarda Mathias ve oyuna sonradan giren Gökhan Alsan'ın attığı golle skoru 4-1'e getirdi. Bursaspor'un tek sayısı ise Onur Atasayar'dan geldi. Samsunspor, bu sonuçla puanını 61'e yükselterek Adana Demirspor'u da yakalamış oldu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.