Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor, Boluspor deplasmanında yenilmemezlik serisini 19 maça çıkardı... KAFANA GÖRE  ŞAMPİYON 1-5

Samsunspor

Samsunspor, adeta 1-0 mağlup başladığı maçta Boluspor'u ikinci yarıyla birlikte yerle bir etti. Kırmızı beyazlılar, Brezilyalı forveti Tanque (3), Tomane ve Soner Aydoğdu'nun golleriyle 5-1 mağlup etti. 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde Samsunspor, Boluspor deplasmanında ilk 45 dakikayı 1-0 geride tamamladı. Bolu Atatürk Stadı'nda oynanan müsabakaya istediği gibi başlayamayan kırmızı beyazlılar, oyunun kontrolünü rakibine kaptırdı. Boluspor'un ilk dakikalarda ki istekli ve baskılı oyunu karşısında kalesinde pozisyonlar veren Samsunspor, 8.dakikada Gökhan Alsan'ın golüne engel olamadı ve 1-0 geriye düştü. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca kırmızı beyazlılar, soyunma odasına 1-0 geride gitti. 

SAMSUN GOL OLDU YAĞDI 

Karşılaşmanın ikinci devresine ilk yarının tersine hızlı başlayan Samsunspor, 47.dakikada Tanque'nin golüyle beraberliği yakaladı. Bu goldün sadece 6 dakika sonra güzel bir atak organizasyonunun sonunda kazınalan penaltı vuruşunu yine Tanque kullandı ve topu filelere gönderdi. (2-1) Dakikalar 61'i gösterdiğinde sahneye yine Brezilyalı Tanque çıktı ve skoru 3-1'e getirdi. Oyunun kontrolünü tamamen eline geçiren kırmızı beyazlılar, Tomane ve Soner Aydoğdu ile sahadan 5-1 galip ayrıldı ve ligde yenilmemezlik serisini 19 maça çıkardı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.