Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor Başkanı Yıldırım: SÜPER LİG'DE DESTAN YAZACAĞIZ

Samsunspor

Başkan Yüksel Yıldırım, "Samsunspor 11 yıl Süper Lig’den uzaklaştı. Ben diyorum ki bu gece sizlerin huzurunda birlikte yeni bir destan yazmaya hazır mıyız? Samsun işte böyle kenetleneceğiz ve Süper Lig’de birlikte destan yazacağız" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, dün akşam düzenlenen şampiyonluk kutlamalarında son derece enerjik ve moralliydi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi konuk eden Başkan Yıldırım, şampiyonluk gecesinde doyasıya eğlenenler arasında ilk sırayı çekerken; yaptığı konuşmayla da taraftarları yeni sezon öncesinde yine heyecanlandırdı. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, Süper Lig'de destan yazacak bir ekiple yola çıkacaklarını dile getirdi. 

SÖZ VERİYORUM 

Kırmızı beyazlı takımın Başkanı Yüksel Yıldırım da bu başarıyı birlikte gerçekleştireceklerine inandığını ifade ederek, “O nedenle sizlere çok büyük bir söz verdim ve o sözü yerine getirdiğim için yüce Allah’ıma teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Samsunspor 11 yıl Süper Lig’den uzaklaştı. Ben diyorum ki bu gece sizlerin huzurunda birlikte yeni bir destan yazmaya hazır mıyız? Samsun işte böyle kenetleneceğiz ve Süper Lig’de birlikte destan yazacağız. Efsane geri geldi diyeceğiz” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.