Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor Aykut Demir'i listesine aldı

Samsunspor

Yılport Samsunspor'un efsane kaptanı Ercan Koloğlu, devre arası transfer çalışmaları kapsamında ellerinde 300'e yakın sporcu isminin bulunduğunu bunların arasında Giresunspor ile yollarını ayırmak üzere olan stoper Aykut Demir'in de olduğunu söyledi. 

Yılport Samsunspor'un Giresunspor'un tecrübeli stoperi Aykut Demir ile görüştü iddiası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kırmızı beyazlı taraftarların büyük bölümünün bu oyuncunun transferine karşı çıkarken gözler yönetime çevrildi. Konuyla ilgili görüşmede bulunduğumuz kırmızı beyazlı ekibin transfer komitesinde yer alan tecrübeli isim Ercan Koloğlu, "Biz sadece Aykut Demir ile görüşmüyoruz" dedi. 

TARAFTARIMIZ RAHAT OLSUN 

Oyuncu portföylerinin son derece geniş olduğunu ve bu anlamda listelerinde 300'e yakın oyuncu isminin bulunduğunu vurgulayan kırmızı beyazlı ekibin efsane kaptanı Koloğlu, "Kulübümüz için faydalı olacak oyuncuları seçmeye özen gösteriyoruz. Taraftarlarımız içini ferah tutsunlar. Gereken neyse yapılacak" dedi. Öte yandan kırmızı beyazlı ekibin Hatay'dan transferi Yılmaz Özeren'in ise bugün Samsun'da olacağı açıklandı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.