Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor Avrupa pazarında! İki yabancı için süre  verildi

Samsunspor

Yılport Samsunspor, kanat ve santrafor bölgesi için Avrupa Pazarı'na yöneldi. Yılport Samsunspor Genel Menejeri Mustafa Aztopal, kanat ve santrafor için teklif verdiklerini ve cevap beklediklerini söyledi

Samsunspor Haber - TFF 1. Lig'de Şampiyonluk mücadelesi veren Yılport Samsunspor transfer çalışmalarına hız verdi. Kırmızı Beyazlılar kadrosuna bir kanat oyuncusu bir de santrafor katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yılport Samsunspor Genel Menejeri Mustafa Aztopal, ellerinde alternatifli bir liste olduğunu, teknik heyetin talebi doğrultusunda bu isimlerle temasa geçtiklerini söyledi.

KANAT VE FORVET 

Aztopal, "Bir kanat oyuncusu bir de santrafor için çalışmalarımıza hız verdik. Büyük ihtimalle iki isim de yabancı olacak. Temas halinde olduğumuz iki isme de son teklifimizi sunduk. Süre de verdik. Haber bekliyoruz. Verdiğimiz süre içinde haber gelmediği takdirde listemizdeki diğer isimlerle temasa geçeceğiz. Transfer konusunda ince eleyip sık dokuyoruz. Bizim hedefimiz belli, şampiyonluk. Bizi bu hedefe ulaştıracak isimleri de kadromuza katacağız" diye konuştu.

ŞİMDİYE KADAR İKİ İMZA 

Yılport Samsunspor transferde ilk olarak Hatayspor'dan Gökhan Karadeniz ve geçen sezon Kayserispor forması giyen orta saha Brice Dja Djedje ile resmi sözleşme imzalamıştı. Kırmızı-Beyazlılar kadrosunda bulunan Plumain'i de Belçika ligi takımlarından Belçika'nın KVC Westerlo'ya kiralamıştı. Yılport Samsunspor'da Yamego, Muhsin, Ahmethan, Enes İslam ve Ercan için de takım arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.