Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor A.Ş'nin büyük ortağı Yıldırım'dan bomba sözler! Artık sazı elime  almam gerekiyor 

Samsunspor

Yılport Samsunspor'un büyük ortağı Yüksel Yıldırım, twitter hesabından yine gündem yaratacak yorumlarda bulundu. Yönetimsel ve teknik olarak sorulan sorulara cevap veren Yıldırım, 'Artık sazı elime alma zamanı geldi' dedi.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor A.Ş'nin en büyük ortağıı Yüksel Yıldırım, twitter hesebandın yine çok önemli açıklamalarda bulundu. Samsunspor'a hava atmak veya prim yapmak için gelmediğini dile getiren Yıldırım'ın kırmızı beyazlı taraftarların sorularına verdiği yanıtları sizler için derledik: "Ben Samsunspor’a hava atmaya ve prim yapmaya gelmedim. Ben Samsunspor’a ve onun gerçek taraftarlarına hizmet etmeye ve takımı laik olduğu yerlere getirmeye geldim. Bunu yapmak için artık 24 saatimi verip önce siz taraftarları mutlu edeceğim. Büyük Başkan’a güvenme zamanı geldi"

MUSTAFA BABAMIN OĞLU DEĞİL

"Her şeyin sırası var. Biraz sabırlı olalım. En kötü hisseden benim ama ben bile sabır diyorum… Her şey çok daha güzel olacak! İnanın. Artık sazı elime almam gerekiyor. Olan bana ve sizlere oluyor. Sabırlı olalım. Mustafa Aztopal da Samsun’u ve sizleri yeni yeni öğreniyor. Onun önünü açıp daha proaktif olmasını sağlayacağım. Futbolcularla daha yakından çalışıp abilik yapacak. Boşuna ona para ödememiz gerekmiyor eğer başarılı olmazsa. Babamın oğlu değil!”

İŞLERİ ELİME ALACAĞIM 

“İşleri elime alacağımı zannetmiştim ama meğerse hala zurnanın son deliğiymişim. Siz beni ne zaman kulüpte gördünüz ki! Demekki ben yönetmiyordum. Polemik yapmaya gelmedim. Samsunspor’u hakettiği yerlere getirmeye geldim. Yapamazsam durmam zaten. Çok yakında! Yoksa hepsi gider! Artık kimsenin kredisi kalmadı! Artık yeni bir sayfa açarak işleri yeniden yapılandıracağım. Samsun’da ve Samsunspor’umuzda bir şeylerin doğru gitmediği kesin. Görünen köy kılavuz istemiyor. Tek başlı olmak gerektiğini hepimiz anladık!”

BANA GÜVENİN

“Hocaya en çok güvenen ben idim. Başarılı olmasını çok istedim. Ama bana haber vermeden istifasını verdi. Bizde kabul etmek zorunda kaldık. Hayırlısı. İnşallah bu sefer gelen gideni aratmayacak! Bugünden itibaren Sizleri memnun etmek için canımı dişime katıyorum. Bana güvenin…”

SORULARIN CEVABI BENDE

“Sorularının hepsinin cevabı bende. Ama bugün konuşmak istemiyorum. Bu futbolcular konusunda tek suçsuz kişi Mustafa Aztopal’dır. İleride bunları TV’de açıklayacağım. Dediğin futbolcular İrfan Buz Hocamızın olmazsa olmaz kırmızı çizgileri idi. İsmail Başkan’ın talebiyle alındı. Benim tek isteyipte aldığım oyuncu Ahmethan Köse’dir. Damien Comolli ile anlaşıp aldığım tek oyunvudur bu takımda. Gerisi benim talebim değildi. Artık bu işlerin içine ben de gireceğim! Çok geç kaldım. Sabırlı ol lütfen! Namağlüp bir takım var. Yücel Uyar ve alt yapı hocalarına sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Bizi mahçup etmediler. Üçte üç galibiyet ile ayrılıyorlar. Daha ne olsun. Allah razı olsun onlardan. Teşekkürler!”

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.