Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor aradığı forveti buldu! Cumartesi günü imzalıyor 

Samsunspor

​​​​​​​Kırmızı beyazlı ekip uzun süredir yakın temas kurduğu Başakşehir'li golcü futbolcu Atabey Çiçek ile her konuda anlaşma sağladı. Başarılı futbolcunun en geç Cumartesi günü Samsun'a geleceği ve kendisini Samsunspor'a bağlayacak resmi imzayı atması bekleniyor.

Samsunspor Haber - Samsunspor aradığı forveti buldu. Kırmızı beyazlı ekip uzun süredir yakın temas kurduğu Başakşehir'li golcü futbolcu Atabey Çiçek ile her konuda anlaşma sağladı. Başarılı futbolcunun en geç Cumartesi günü Samsun'a geleceği ve kendisini Samsunspor'a bağlayacak resmi imzayı atması bekleniyor. Kulüpten şu ana kadar bu konuyla ilgili bir açıklama gelmese bile oyuncunun yakın çevresinden edinilen bilgilere göre Atabey'in Samsunspor ile anlaştığı açıklandı. 

PAZARTESİ İLK İDMAN 

Kırmızı beyazlı taraftarlar arasında da Atabey'in yeni sezonda kırmızı beyazlı formayı giyecek olması büyük heyecana neden olduğu görüldü. Teknik diektör İrfan Buz'un yönetimden bir kanat oyuncusu daha istediği ve bu transferinde gerçekleşmesiyle birlikte Samsunspor'un transferi tamamlayacağı da ifade edildi. Kırmızı beyazlılar, Pazartesi günü sezonun ilk çalışmasını kendi tesislerinde yapacak. Sezonun ilk antrenmanına taraftarların büyük ilgi göstermesi bekleniyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.