Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor, Antalya'da karşısında üst üste 4'ncü mağlubiyetini aldı... 5 maçta 4 mağlubiyet 1 beraberlik... 14 kayıp puan... YETER ARTIK 2-0

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin kötü serisi Antalya'da da devam etti. Baştan sona dağınık bir görüntü sergileyen Samsunspor, yakaladığı net pozisyonları değerlendiremeyince sahadan 2-0 mağlup ayrılmak zorunda kaldı. 

Samsunspor Haber - Trendyol Samsunspor, Antalyaspor deplasmanından 2-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmaya iyi başlayan ve ilk dakikalarda oyunu rakip yarı sahaya yıkarak erken bulmak isteyen Samsunspor, savunmasını öne çıkardığı bölümlerde önce Yehezkel'nin ayağından yediği iki golle ilk 18 dakika da 2-0 geriye düştü. Sonraki bölümlerde farkı 1 e indermek için mücadele eden kırmızı beyazlılar, bu hedefinde başarılı olamadı. 

YİNE OLMADI 

Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına yine ofansif bir oyun sistemiyle başlayan kırmızı beyazlı ekip, hücumsal organizayonlardaki başarısızlığı nedeniyle rakip kalede bir türlü istediği baskıyı kuramayan kırmızı beyazlılar, aradığı golü bulamadı. Arzuladığı golü bulamayan kırmızı beyazlılar, böylesine önemli bir 90 dakikadan yine eli boş ayrılmak zorunda kaldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.