Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor Ankara Demirspor engelini tek golle geçti

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız geçti. Kümede kalma mücadelesi veren Ankara Demirspor'u Abdülkadir ile deviren kırmızı beyazlılar, zirveye bir adım daha yaklaştı.

Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta şampiyonluk hedefleyen Yılport Samsunspor, bugün deplasmanda Ankara Demirspor'a konuk oldu. Kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında oyunun ilk 45 dakikasında etkili bir oyun sergileyen kırmızı beyazlılar, kanat organizasyonlarında özellikle Samet Asatekin ile etkili olmaya çalıştı ancak yakalanan pozisyonlarda son vuruşlar etkili olamayınca devre golsüz sona erdi. 42'nci dakikada Samet Asatekin'in yerine Abdülkadir Özgen dahil oldu. 

ABDÜLKADİR SKORU DEĞİŞTİRDİ

Karşılaşmanın ikinci devresine ilk yarıya oranla daha kontrollü başlayan kırmızı beyazlılar, oyunu rölantide götürdü. Aceleci davranmayan Yılport Samsunspor, forvette etkili isimleri Erhan, Bahattin ve Abdülkadir ile fırsatlar bulmaya başladı. Dakikalar 60'ı gösterdiğinde kırmızı beyazlılar, usta golcüsü Abdülkadir ile galibiyete uzandı. Kalan sürede başka gol olmayınca kırmızı beyazlılar, sahadan çok anlamlı bir galibiyetle ayrıldı. 


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.