Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor, Altınordu karşısında farklı galibiyeti kaçırdı... Direkler ağladı 1-1 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekip, Altınordu karşısında her iki yarıda da etkili oynadı. Rakibi karşısında Ahmet İlhan'ın golüyle mağlup duruma düşen Samsunspor, Burak Çalık ile cevap verdi. (1-1)

TFF Birinci Ligi'nde şampiyonluk hesapları yapan Yılport Samsunspor, Altınordu karşısında ilk 45 dakikada çokça pozisyona girdi ancak iki topu direkten dönerken; Burak Çalık ile bulduğu bir gol ise ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. İlk devrede rakibine oranla çok etkili bir oyun ortaya koyan kırmızı beyazlılar, Altınordu karşısında direkleri geçemedi. Ve ilk 45 dakika 0-0 sona erdi. 

GOLLER GELDİ 

Kırmızı beyazlı ekip, ikinci devreye biraz durgun başladı. Altınordu karşısında oyunu ilk bölümlerde kendi yarı sahasında kabullenen Samsunspor, bu dakikalarda Ahmet İlhan'ın golüne engel olamadı. (0-1) Golden sonra 3 oyuncu değişikliği yapan kırmızı beyazlı ekip, Gökhan Alsan'ın asistini yaptığı pozisyonda Burak Çalık topu filelere gönderdi ve skora denge geldi. (1-1) Bu dakikadan sonra Samsunspor'un öne geçmek için verdiği mücadele yetersiz kaldı ve müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.