Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor, Altınordu deplasmanına uçak kaldırıyor... İzmir'e özel uçak 

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, İzmir deplasmanında karşılaşacağı Altınordu maçına özel uçakla gidecek.  Genel Menajer Aztopal, "Telaşa kapılmaya gerek yok, takımımız pazar günü idmanını yapıp öğleden sonra özel uçakla İzmir'e uçacak" dedi.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un Altınordu deplasmanı yolculuk programı belli oldu. Kırmızı beyazlılar, Pazartesi akşamı oynanacak zorlu Altınordu maçına özel uçak kaldıracak. Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal'da, ''Samsunspor'da her şey plan ve program dahilinde ilerliyor. Telaşa kapılmaya gerek yok, takımımız pazar günü idmanını yapıp öğleden sonra özel uçakla İzmir'e uçacak. Yani dinlenmeye ve maça tam anlamıyla hazır olmaya zamanımız olacak. Daha öncede yine Eskişehir maçına özel uçakla gitmiştik. Sağolsun başkanımız bu konu da çok hassas davranıyor'' diye konuştu.

YOLCULUK PAZAR GÜNÜ

Ligde 26. hafta maçında zorlu rakibi Altınordu ile karşılaşacak olan Yılport Samsunspor'da, gözler Altınordu maçına çevrildi. Rakibi ile zorlu bir maça çıkacak olan Kırmızı-Beyazlılar da bazı taraftarlar TFF'ye maç günleri ile alakalı sitemde bulunuyor. Zirvede yer alan Giresunspor'un cuma günü Samsunspor'un pazartesi günü maç oynamasının adil olmadığını düşünen 12. adam Samsunspor'a da itiraz konusunda çağrı da bulundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.