Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor A.Demir'i elinden kaçırdı 1-1

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, Tambe'nin golüyle mağlup duruma düştüğü müsabakada Adana Demirspor karşısında Çağrı'nın golüyle beraberliği yakaladı. Oyunun özellikle ikinci devresinde etkili bir oyun sergileyen Samsunspor, adeta galibiyeti kaçırdı. 

Samsunspor Haber - Samsunspor, Adana Demirspor deplasmanında galibiyeti kaçırdı. Manisaspor galibiyetiyle iyi bir hava yakalayan kırmızı beyazlılar, kritik Adana Demirspor karşısında oyuna kontrollü başladı. Her geçen dakika oyunda dengeyi sağlayan Samsunspor, ara ara rakibin savunmasını öne çıkarmasını da fırsat bilerek net pozisyonlar buldu. Bunların birinde Angan, yakaladığı net fırsatta topu önce kaleyi sonra ise direği nişanlayıncı ilk 45 dakikada öne geçme şansını kullanamadı. 

ALKIŞLAR ENES'E 

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı yapılan ataklarla sona erdi. Maçın ikinci devresinde ilk yarıya oranla daha derli toplu başlayan kırmızı beyazlılar, mağlup duruma düşmesine rağmen, oyunu bırakmadı. Teknik direktör Engin İpekoğlu'nun yerinde ve zamanında oyuncu değişiklikleriyle oyunun kontrolünü eline geçiren Samsunspor, Enes'in şutunda top direkte patladı. Dönen topu iyi takip eden Çağrı Ortakaya, düzgün bir kafa vuruşuyla takımına beraberliği getirdi. Ve maç bu şekilde 1-1 sona erdi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.