Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor, Adanaspor karşısında 4'te 4 yaptı! Samsun'un ayak sesleri 2-1

Samsunspor

Ligde kümede kalma hesapları yapan; son 5 maçını kazanamayan rakibi Adanaspor karşısında 1-0 geriye düşen kırmızı beyazlılar, galibiyete İlyas'ın penaltı ve Guido'nun golleriyle ulaştı. 

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde ilk devrenin son maçında Yılport Samsunspor, sahasında Adanaspor'u konuk etti. 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maça ev sahibi takım hızlı başladı. İlk çeyrekte oyunun tamamı rakip yarı sahada oynanırken: bu bölümlerde kırmızı beyazlı ekip, galibiyet golü için baskı kurduysa da hedefine ulaşamadı. Maçın sonlarına doğru oyunda dengeyi sağlayan Adanaspor, savunmasında hata yapmayınca ilk 45 dakikada gol sesi çıkmadı. 

GOLLER GELDİ 

Karşılayşmanın ikinci devresine de ilk yarıda olduğu gibi hızlı başlayan taraf ev sahibi takım oldu. Ancak golü bulan Adanaspor oldu. Karşılaşmada dakikalar 63'ü gösterdiğinde Erkam Reşmen rakibin serbest vuruşunda topun kendisine çarparak filelerle buluşması 19 Mayıs Stadı'nda şok etkisi yarattı. (0-1) Dakikalar 74'ü gösterdiğinde Burak'ın düşürülmesiyle kazanılan penaltı vuruşunu İlyas gole çevirdi ve maçta skora denge geldi. Herkes maçın bu skorla biteceğini beklerken sahneye çıkan Guido attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi. (2-1)

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.