Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor Abdülkadir'i  bonservisiyle almak istiyor

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekip, Trabzonspor'un 24 yaşındaki forvet oyuncusu Abdülkadir Parmak'ı almak için karadaniz ekibine teklif sundu. Ancak bordo mavili ekibin Abdülkadir'i kiralık olarak vermeyi düşündüğünü açıklamasıyla transfer şimdilik çıkmaza girdi. 

Samsunspor Haber - Trabzonspor'un altyapısından çıkan ancak uzun süredir beklenen patlamayı yapamayan Abdülkadir Parmak için Yılport Samsunspor devreye girdi. Kırmızı-Beyazlılar ekibin yedek kulübesine hapsolan 24 yaşındaki futbolcu için bordo mavili ekibe teklif yaptığı öğrenildi. Ancak Trabzonspor'un oyuncusunu satmayı düşünmedeği olursa kiralık olarak transferine müsade edilebileceğini açıkladı. 

TRABZON KİRALIK VERME TARAFTARI 

Bunun üzerine kırmızı beyazlı ekibin şimdilik bu transferi askıya aldığı öğrenildi. Öte yandan kırmızı beyazlı transfer çalışmalarını dört bir koldan devam ettirdiği ve özellikle forvet ile stoper mevkiine direkt katkı sağlayacak oyuncuları taramaya devam ediyor. Kulüpten sızan bilgilere göre kırmızı beyazlı ekibin Birinci Lig ve Süper Lig'de boşa çıkacak oyuncuları bekliyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.