Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'a 1.90'lık dev forvet 

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, Tuzlaspor'un 1.90'lık dev forveti Murat Yılmaz'a talip oldu. Bir süredir oyuncuyla temas halinde olan Samsunspor'un 30 yaşındaki başarılı forvetle prensipte anlaşma sağladığı da öğrenildi. 

Samsunspor Haber - Geçtiğimiz yıl hedeflerinin uzağında kalan Samsunspor, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. İsmet Taşdemir'den boşalan teknik direktörlük görevine İrfan Buz'u getirerek yola çıkan kırmızı beyazlılar, Tuzlaspor'un 1.90'lık dev forveti Murat Yılmaz'a talip oldu. Bir süredir oyuncuyla temas halinde olan Samsunspor'un prensipte anlaşma sağladığı öğrenilen başarılı oyuncuyu, önümüzdeki hafta içinde Samsun'a davet edeceği ve kendisiyle resmi sözleşme imzalayacağı iddia edildi. 

SAMSUNSPOR'A YAKIN 

Murat Yılmaz'ın da Samsun'daki yakın çevresini arayarak takım ve şehir ile ilgili detaylı bilgilere ulaştığı öğrenildi. İstanbul temsilcisiyle sezon sonu itibariyle sözleşmesi sona eren başarılı forvet, bu sezon Tuzlaspor'da çıktığı 14 maçta 8 gol atarak takımına büyük katkı sağladı.  Attığı gollerin hiçbirinde penaltı bulunmayan, rakip defansların korkulu rüyası, hava toplarına hakimiyetiyle ve özellikle kaleye arkası dönükken aldığı her topta ya dönerek gole giden ya da arkadaşlarına gol imkanı sağlayan santrafor Tuzla taraftarının da alkışlarını aldı.

PEŞİNDE ÇOK KULÜP VAR 

Sezonun ilk yarısında Amed Sportif formasıyla oynadığı 15 maçta 7 gol atan, Tuzlaspor’a geldikten sonra 14 maçta 8 gole imza atan Murat Yılmaz, toplam 29 maçta 15 gol ile Spor Toto 2. Lig'in önemli golcülerinden biri oldu. 1. lig ve 2. lig kulüplerinin transfer listesinde olan Murat, Samsunspor’a yakın gözüküyor. Tuzla’da olduğu sürece her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduğumuz ve dostluğumuzun her zaman süreceği bu kardeşimize verdiği hizmetler için teşekkür ediyor ve bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diliyoruz.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.