Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'a önerildi. Yönetim kabul ederse; Bonservissiz gelecek..

Samsunspor

Trabzonspor ve Çaykur Rizespor formaları giydikten sonra şu anda bonservisi elinde olan orta saha oyuncusunun menajerler aracılığıyla Samsunspor'a önerildiği, transfer komitesinin de karar aşamasında olduğu belirtildi.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor’un altyapısından yetişen Avusturya macerasının ardından Türkiye'ye geri dönen Doğan Erdoğan'ın Kırmızı- Beyazlıların gündeminde olduğu öğrenildi.  Trabzonspor ve Çaykur Rizespor formaları giydikten sonra şu anda bonservisi elinde olan orta saha oyuncusunun menajerler aracılığıyla Samsunspor'a önerildiği, transfer komitesinin de karar aşamasında olduğu belirtildi. 

DOĞAN ERDOĞAN KİMDİR ? 

22 Ağu 1996'da Samsun'da dünyaya gelen Doğan, futbol kariyerine doğduğu şehrin altyapı takımında başladı. 2012'de Samsunspor A Takımı'na yükselen futbolcu, 2015'e kadar burada top koşturmaya devam etti. Samsunspor forması ile toplamda 27 maça çıkan Doğan, bu süre zarfında Türkiye U18 ve U19 Milli Takımı'nda da oynadı.Ön libero mevkinde oynayan Doğan, 2015 yılında bedelsiz bir şekilde LASK Linz'e transfer oldu. Orada çıktığı toplam 74 resmi maçta 3 kez ağları havalandıran genç isim, 12 asist yapmayı başardı. 2016-17 sezonunda takımıyla Avusturya İkinci Ligi'nde şampiyonluk yaşadı.Geçtiğimiz sezonun devre arasında 2. Lig'ten FC Juniors OÖ takımına kiralanan Doğan, oradaki 14 maçında da 1 gol 2 asistlik katkı sağladı.2019-20 sezonundan itibaren Spor Toto Süper Lig'te boy gösterecek olan futbolcu, Trabzonspor ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Daha sonra Çaykur Rizespor'a transfer oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.