Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'a ne kadar yardım toplandı?

Samsunspor

Samsun Valiliği tarafından Samsunspor’a maddi destek sağlamak amacıyla Cuma günü başlattığı kampanyada şu ana kadar yaklaşık 375 bin TL toplandı.

Samsunspor Haber – Samsun Valiliği’nin geçtiğimiz Cuma günü Samsunspor’a maddi destek olmak amacıyla başlattığı yardım kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Kırmızı beyazlı taraftarların daha ilk dakikadan itibaren büyük ilgi gösterdiği destek kampanyasında bugün dördüncü gün. Kampanyada resmi olmamakla beraber yaklaşık 200 bin TL'nin toplandığı iddia edildi.
 

KAMPANYA DEVAM EDİYOR 
 

Kampanyanın bir süre daha devam edeceği açıklanırken Samsunsporlular, Valiliğin açmış olduğu banka hesap numaralarına para yatırmaya devam edebilecekler. Samsunlu olan herkesin bu kampanyaya katılması gerektiğini savunan kırmızı beyazlı taraftarlar, ‘Başka Samsunspor yok’ diyerek halkı takımına destek olmaya davet ettiler. 

Öte yandan Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada açılan yardım hesabında bugün itibariyle 375 bin 126 TL yardım yapıldığı ve süratle rakamların artarak devam ettiği bildirildi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.