Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'a haciz şoku 

Samsunspor

2016 yılında Antalya’da yapılan devre arası hazırlık kampında 75 bin TL’lik otel masraflarının ödenmediği gerekçesiyle firmanın avukatları, icra memuru ile birlikte haciz işlemi yapmak için  dün Nuri Asan Tesisleri’ne geldi.

Samsunspor Haber – Yaşadığı büyük ekonomik kriz nedeniyle zor günlerden geçen Samsunspor’da dün haciz şoku yaşandı. 2016 yılında Antalya’da yapılan devre arası hazırlık kampında 75 bin TL’lik otel masraflarının ödenmediği gerekçesiyle firmanın avukatları, icra memuru ile birlikte haciz işlemi yapmak için  dün Nuri Asan Tesisleri’ne geldi.

 
TESİSLERDE BÜYÜK ŞOK YAŞANDI

Samsunspor yönetiminin, olaya anında müdahale etmesi sonrasında kulüp avukatları devreye girdi. Tesislere gelen haciz memur ve avukatlarıyla yapılan görüşmenin ardından anlaşma sağlandı. Kırmızı beyazlı ekipte yaşanan bu gelişme futbolcuların Balıkesirspor deplasmanı için Samsun’dan ayrıldığında yaşanması olası bir moral bozukluğunun da önüne geçmiş oldu.

 
YAPILANLANDIRILMIŞ BORÇLARIN GÜNÜ GELDİ


Samsunspor yönetim kurulu, yaklaşan yapılandırılmış borçlar ile birlikte geçmişten gelen oyuncu alacaklarıyla ilgili olarak bugün tesislerde yaklaşık 5 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi. Kulübe acil olarak ilk planda 1,5 Milyon TL paraya ihtiyaç olduğu tespit edildi. Yönetim kurulu, bu paranın bulunması noktasında şimdiden temaslarına başladı.
 
Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.