Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor, 80 dakikayı 10 kişi oynadığı maçta Altınordu'ya 2-1 mağlup oldu... İZMİR'DE YIKILDIK 

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, Altınordu deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldı. Rakibi karşısında oyunun genelinde kötü bir oyun sergileyen Samsunspor'un tek golü Ahmet Sağat'tan geldi. Tanque ise 10.dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde Samsunspor, İzmir deplasmanında şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Kırmızı beyazlılar, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta rakibi Altınordu'ya 2-1 mağlup oldu. Aziz Kocaoğlu Stadı'nda oynanan maça kontrollü başlayan kırmızı beyazlılar, ilk 19 dakikalık periyotta tam oyunun hakimiyetini eline geçirecekti ki Tanque kırmızı kart gördü. 

BU NASIL BİR OYUN

Bu dakikadan sonra oyanda 10 kişi kalan kırmızı beyazlılar, tamamen kendi yarı sahasına kapandı. Kontraataklarla rakip kalede gol arayan Samsunspor, devreyi golsüz tamamladı. Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına hızlı başlayan İzmir ekibi, önce Kubilay ile 1-0'ı yakaladı. Daha sonra 60.dakikada İlhan Özek'in penaltıdan attığı golle farkı 2'ye çıkardı. Kalan dakikalarda hiç değilse bir gol için  çabalayan kırmızı beyazlılar, Ahmet Sağat'ın golüne rağmen sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.