Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor 7 Maçta Başarı Gösteremedi

Samsunspor

Ligde zor günler geçirmekte olan Samsunspor, Türkiye Futbol Federasyonu 1. Lig’de oynamış olduğu son 7 maçta gol atma başarısını gösteremedi.

Futbolcu alacaklarını ödememiş olduğu gerekçesi ile FIFA tarafından 2 dönem boyunca transfer cezası almış olan ve genç futbolcuların ağırlıklı kadrosu ile mücadele etmekte olan kırmızı-beyazlılar, geçen sezonda oynamış oldukları son 3 maç ve bu sezon da oynadıkları ilk 4 maçta gol atamadılar.
 
Kırmızı-beyazlı takım, en son golü geçen sezonda ligin 31. haftasında kendi sahaların oynadıkları Denizlispor karşılaşmasında atmışlardı. Kırmızı-Beyazlılar, 2 gol atmış oldukları bu maçdan sonra oynadıkları 7 lig karşılaşmasında gol sevincini yaşayamadılar. Samsunspor sırası ile Balıkesirspor’a 1-0 yenilirken, Yeni Malatyaspor ile 0-0 beraberlik yaşadı ve Kayseri Erciyesspor’a da 3-0 yenildiler. Samsunspor bu sezon oynamış olduğu Adana Demirspor ile Sivasspor maçlarından sahadan 0-0’lık beraberlik alarak ayrılırken, Yeni Malatyaspor’a 1-0 ile Mersin İdmanyurdu’na da 3-0 yenildiler. Kırmızı-beyazlılar ligde 5. haftada deplasmanda Bolusporla karşı karşıya gelecekler.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.