Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor, 4 Ağustos'ta Nuri Asan'da topbaşı yapacak... Futbolcular tatile çıktı 

Samsunspor

Bolu Gerede'de gerçekleştirilen ikinci etap hazırlık çalışmalarının finalini Ankara'da oynadığı Gençlerbirliği maçıyla yapan kırmızı beyazlı ekipte futbolculara iki gün izin verildi. 

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde yeni sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Yılport Samsunspor, ikinci etap kamp çalışmalarını tamamladı. Bolu Gerede'de gerçekleştirilen ikinci etap hazırlık çalışmalarının finalini Ankara'da oynadığı Gençlerbirliği maçıyla yapan kırmızı beyazlı ekipte futbolculara iki gün izin verildi. Teknik direktör Mehmet Altıparmak, üçüncü ve son etap çalışmalarının Samsun'da 4 Ağustos'ta başlayacağını söyledi. 

Ankara'da oynanan ve Tomane'nin golüyle 1-0 kazandığı Gençlerbirliği karşılaşması sonrasında izine çıkan kırmızı beyazlı oyuncular, yoğun ve yorucu geçen antrenmanlardan biraz olsun uzaklaşıp dinlenme fırsatını yakaladı. 4 Ağustos Çarşamba günü Samsun'da toplanacak ve Nuri Asan Tesisleri'nde topbaşı yapacak Yılport Samsunspor'un lige kadar olan sürede bir tane daha hazırlık maçı oynama düşüncesinin olduğu ifade edildi. 


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.