Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunpor'a liderlik şansı doğdu

Samsunspor

Manisa Futbol Kulübü'nün Zonguldak Kömürspor deplasmanında 2 puan bırakmasının ardından Yılport Samsunspor'a liderlik şansı doğdu. Kırmızı beyazlılar, eğer yarın Gümüşhanespor'u mağlup ederse averajlı zirveyi ele geçirmiş olacak.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'a liderlik şansı doğdu. Grubun iddialı takımlarından Manisa Futbol Kulübü'nün bugün Zonguldak deplasmanında 2-2 berabere kalmasının andından zirve için umutlanan kırmızı beyazlı ekip, yarın sahasında oynayacağı Gümüşhanespor maçını kazanırsa averajla liderliğe yükselecek. Bu sebeple yarın Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Gümüşhane maçı ev sahibi takım için daha bir önem kazanmış durumda. 

HAYDİ MAÇA 

Manisa Futbol Kulübü'nün Zonguldak'ta 2 puan bırakması Yılport Samsunspor'da da büyük bir heyecan yarattı. Kırmızı beyazlı ekipte futbolcular, yarın ki müsabakadan galibiyetle ayrılarak bu sezon ilk kez zirveyi ele geçirmek istediklerini söylediler. Samsunsporlu taraftarlarda da aynı heyecan yaşanırken; futbolseverler sosyal medya hesaplarından Samsun halkına çağrı yaparak herkesin yarın  ki müsabakada tribünlerde olmasını istedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.