Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunlu iş adamlarının desteğini bekliyoruz

Samsunspor

Samsunsopr Kulüp Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, “Özellikle geçmişten gelen oyuncu alacaklarının ödenmesi noktasında şehrin dinamiklerinden ve iş adamlarından yardım bekliyoruz” dedi.

Samsunspor Haber – Kulüp Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, ekonomik yönden sıkıntıların devam ettiğini söylerdi. Kırmızı beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Karayılmaz , ”Taraftarlarımızın ve iş adamlarının kulübe desteklerinin devam etmesi gerekiyor. Valimiz Osman Kaymak’ın üstün çabaları sonucunda başlatılan yardım kampası devam ediyor. Şehrimizin önde gelen isimlerinin bu kampanyayı sahiplenip desteğini sürdürmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

PUAN SİLME CEZASI ALABİLİRİZ

Karayılmaz, “Özellikle eskiden forma giymiş ve alacakları yüzünden ceza alma riskimiz olan futbolcuların alacaklarının ödenmesi noktasında şehrin dinamiklerinden ve iş adamlarından yardım bekliyoruz. Bu eski futbolcu borçları ödenmezse ileri ki transfer dönemlerinde de tahtamız açılmayabilir. Başka cezalar da yiyebiliriz. FİFA futbolcu alacakları konusunda genellikle oyuncuları haklı buluyor. Bu konuda çok hassas davranmamız gerekiyor” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.