Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunlu gazetecilerden Bayram Hoca'ya şok... GAZETECİLER  BAYRAM HOCA'YI PROTESTO ETTİ

Samsunspor

Samsunlu gazetecilerden Selçuk Kaya ve Alper Cabbar'a destek. Samsunspor'un her deplasmanını takip eden Samsun medyası, Çaykur Rizespor maçı sonrasında toplantıya katılmak üzere basın odasına gelen Bayram Bektaş'ı protesto etmek için odayı terkettiler. 

Samsunspor Haber - Samsunlu gazetecilerden Selçuk Kaya ve Alper Cabbar'a destek. Samsunspor'un her deplasmanını takip eden Samsun medyası, Çaykur Rizespor maçı sonrasında toplantıya katılmak üzere basın odasına gelen Bayram Bektaş'ı protesto etmek için odayı terkettiler. Gazetecilerin ortak eylemi karşısında kısa süreli bir şok yaşayan teknik direktör Bayram Hoca konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “Burası basın odası. Basın toplantısına katılmak isteyen basın mensupları olarak gelir, gelmeyen kendi bilir. Saygı duyuyorum. Ben objektif yorum yaparım. Sizler de değerli basın mensupları olarak objektif yorum beklerim. Takım oynamadı, kötü oynadı veya pozisyona girmedi veya mağlup olduğunda ortaya gereken mücadeleyi koymadığı zaman zaten eleştirilecek olan benim. 

BEN BOŞ KONUŞMAM 

Bende eleştirilere açığım ama bu takım bir mücadele örneği ortaya koyuyor. Kaybettiği maçlar da ortada, kazanamadığı maçlar da ortada. Hep sonuçlandırma ile alakalı bir sıkıntı var. Hep çalışıyoruz. Bugün de aynısını yaşadık. Siz objektif olduktan sonra doğru haberi vatandaşa veya kurumlara vermekle yükümlüsünüz. Size saygı duyuyorum. Siz olmazsanız biz boşuna konuşuruz. Ama başka bir niyet aradığın zaman, bizim söylediğimizi başka bir şekilde söylerseniz olmuyor. Ben hata da yapabilirim, özür dilemesini de bilirim. Ben boş konuşmam. Ailemden de bu terbiyeyi aldım. Dolayısıyla herkes istediği gibi yorum yaptığında hoş olmuyor. Ben sadece buna üzülüyorum. O yüzden sizlere beni dinlediğiniz için çok teşekkür ediyorum."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.